24 maja, godz. 10.00 odbędzie się webinarium „Sektor mrożonek w Polsce i Singapurze”. Organizatorem wydarzenia jest Polska Agencja Inwestycji i Handlu i Zagraniczne Biuro Handlowe w Singapurze. Webinarium będzie prowadzone w języku angielskim, udział jest bezpłatny i wymaga wcześniejszej rejestracji.
Podczas webinarium:
- dowiesz się jakie są regulacje dotyczące sprzedaży produktów spożywczych w Singapurze,
- poznasz nowe standardy przechowywania i transportu mrożonek w Singapurze,
- dowiesz się jak wygląda sektor mrożonych ryb na rynku Singapuru,
- nasz ekspert rynkowy opowie jak skutecznie wprowadzić markę na rynek Singapuru oraz jakie są zachowania zakupowe.
Szkolenie poprowadzą:
- Maja Justyna, Business Development Manager Zagranicznego Biura Handlowego PAIH w Singapurze,
- Adrian Gawłowski, Zastępca Dyrektora Departamentu Wsparcia Eksportu, Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa,
- Lim Yee Liang, Manager, Industry Development & Community Partnership Division, Industry Facilitation Dept, Account Management (Food Biz) Section, Singapore Food Agency,
- Belinda Lee, Vice Chairman, Seafood Industries Association Singapore,
- James Boyce, Director, Fred’s Produce.